//
estàs llegint...
Uncategorized

ENTREVISTES AMB SERGI PICAZO

Aquí teniu un grapat d’entrevistes que m’han fet on reflexiono sobre el periodisme.

VÍDEOS

Crític és una cooperativa de periodistes que impulsa un mitjà de comunicació especialitzat en investigació, periodisme reposat i anàlisi i opinió crítica. En aquest vídeo presentem els nostres objectius i valors. Han participat (per ordre d’aparició): Roger Palà, Sergi Picazo, Joan Vila, Jordi Borràs, Laia Altarriba i Marc Andreu.

Entrevista como uno de los coordinadores del anuario sobre los silencios mediáticos que se elabora desde Media.cat (media.cat). Por Guillem Sartorio y Alba Muñoz, de Reset. Mayo de 2012.

Entrevista a Sergi Picazo, responsable de l’anuari mèdia.cat de Silencis Mediàtics. Febrer del 2014. Per un grup d’estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra.

PREMSA:

“No volem ser un mitjà d’esquerres”

Entrevista a Segi Picazo i Roger Palà sobre el nou projecte periodístic Crític. Per Jordi de Miguel, a la Directa.

About sergipicazo

Sergi Picazo (Barcelona, 1980) és un periodista català. Actualment, treballa com a redactor de Política al diari català El Punt Avui. També forma part del col·lectiu Contrast, una associació de periodistes amb interès pel periodisme social. Actualment, el col·lectiu està preparant la sèrie de reportatges audiovisuals Després de la pau, rodada a Bòsnia, el Líban, Argentina, Cambodja, Sud-àfrica i Rwanda. L'any 2007 va guanyar el premi Joan Gomis de periodisme solidari, convocat per Justícia i Pau i la revista Foc Nou, amb un reportatge escrit conjuntament amb Iolanda Parra sobre l'ajuda la cooperació internacional i les ONG a Nicaragua. El reportatge es va titular: "Nicaragua, el regne de les ONG". L'any 2010, va ser col·laborador freelance treballant com a corresponsal polític i cultural a París per a La 2 (programa cultural, Inquietos) i a altres diaris. Durant anys ha col·laborat en projectes de periodisme crític a Catalunya com ara les revistes alternatives Directa —actualment— i El Triangle, i les ja desaparegudes Illacrua i Diari de la Pau.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

El Perseguidor

Apunts sobre #BonPeriodisme, per Sergi Picazo

Si necessites contactar amb mi:
1) Escriu a sergipicazo@sentitcritic.cat

2) Busca'm a Twitter (@sergipicazo) o Facebook (Pàgina de Sergi Picazo)

3) Mira els meus vídeos a http://www.youtube.com/sergipicazo

4) Busca'm al carrer en algun lloc entre Barcelona i el Baix Llobregat