//
+ Informes sobre mitjans

· Anuari Media.cat ‘Els silencis mediàtics de 2010’. Informe especial que recull dotze reportatges de dotze temes de gran importància succeïts el 2010 arreu dels Països Catalans i que cap gran mitjà va recollir en profunditat. Aquí

· Dossier ‘La cobertura mediàtica de la mort de Samaranch’, elaborat per l’observatori crític dels mitjans Media.cat, que impulsa el Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació Escacc. Aquí

· Informe sobre el ‘Tractament Informatiu del Conflicte Laboral a l’empresa Seat’, estudi de Media.cat i l’Observatori de la Cobertura de Conflictes (OCC-UAB), presentat el gener de 2010. Elaborat per Sergi Picazo, Iolanda Parra i Xavier Giró. Aquí.

· Informe ‘Immigració i premsa a Catalunya’, treball col·lectiu de l’OCC i la Fundació Jaume Bofill, dirigit per Xavier Giró, presentat el gener de 2003. Aquí.

· Informe sobre ‘Mitjans de comunicació i protesta antiglobalització’, un treball col·lectiu de l’OCC, dirigit per Xarvier Giró, presentat el febrer de 2002. Els resultats de l’estudi van ser difosos en unes xerrades i debats a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquí.

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

El Perseguidor

Apunts sobre #BonPeriodisme, per Sergi Picazo

Si necessites contactar amb mi:
1) Escriu a sergipicazo@sentitcritic.cat

2) Busca'm a Twitter (@sergipicazo) o Facebook (Pàgina de Sergi Picazo)

3) Mira els meus vídeos a http://www.youtube.com/sergipicazo

4) Busca'm al carrer en algun lloc entre Barcelona i el Baix Llobregat

A %d bloguers els agrada això: